Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Zweet

Transpiratie vormt voor heel veel kinderen en volwassen een serieus probleem. Zweet maakt mensen onzeker. We proberen het op allerlei mogelijke manieren te verdoezelen. Net wanneer je geen natte oksels of ongewenste geurtjes wilt verspreiden, treedt zweet op. Transpiratie vindt zijn weg via verschillende plekken op het lichaam. We gaan dieper in op de top 5 zweetproblemen:

Zweetproductie

De ene persoon produceert sneller en meer zweet dan de ander. Bij sport, koorts en hitte is het logisch dat uw lijf zweet om het lichaam te laten afkoelen. Transpiratie is hierbij een gezond fenomeen. Zodra er sprake is van overmatig zweten qua zweetproductie en/of op momenten dat er geen sprake is van oververhitting, dan is het zinvol om in actie te komen. Dermatologen strooien weleens met de term "hyperhidrosis". Zweet is gewoon een vervelende bijkomstigheid.

Oplossingen tegen zweet

Hieronder treft u een lijst van mogelijke oplossingen om u van uw zweetprobleem te doen verlossen. Iontoforese pakt men op als de middeltjes van de drogist / apotheek onvoldoende effect hebben. Er is bij Iontoforese absoluut geen sprake van naalden, verdoving, ziekenhuisbezoek of peperdure behandelingen. Kortom een perfecte effectieve methode om zonder kopzorgen zweet te bestrijden. De mogelijke oplossingen op een rijtje:

Vraag stellenIontoforese actie