Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Zweet

Transpiratie vormt voor heel veel kinderen en volwassen een serieus probleem. Zweet maakt mensen onzeker in omgang en spullen glippen uit onze handen. We proberen het op allerlei mogelijke manieren te verdoezelen. Net wanneer je geen natte oksels of ongewenste luchtjes wilt verspreiden, ontstaan de zweetklachten. Transpiratie uit zich meestal op een paar hotspots op het lichaam zoals oksels, handen, voeten en voorhoofd. Ons iontoforese apparaat biedt oplossing bij transpiratie op de volgende hotspots:

Zweetproductie

De ene persoon produceert sneller en meer zweet dan de ander. Bij sport, sauna en een tropisch temperatuurtje is het logisch dat uw lijf zweet om het lichaam te laten afkoelen. Transpiratie is in dit kader een gezond fenomeen. Zodra er sprake is van overmatig zweten dan is het zinvol om in actie te komen. Dermatologen spreken dan over "hyperhidrosis". Zweet is gewoon een vervelende bijkomstigheid.

Oplossingen tegen zweet

Hieronder de meest gebruikte oplossingen om u van uw zweetprobleem te doen verlossen. Iontoforese pakt men op als de middeltjes van de drogist / apotheek niet genoeg werken. Er is bij Iontoforese absoluut geen sprake van naalden, verdoving, ziekenhuisbezoek of peperdure behandelingen. Kortom een perfecte effectieve methode om zonder kopzorgen zweet te bestrijden. De mogelijke oplossingen op een rijtje:

Vraag stellenIontoforese actie