Zweet

Transpiratie vormt voor heel veel tieners en jong volwassenen een bron van irritatie & onzekerheid. Zweet maakt mensen onzeker in omgang en spullen glippen uit jouw handen. We proberen het op allerlei manieren te verdoezelen. Net wanneer je geen natte oksels of nare zweetgeur wilt verspreiden, ontstaan de zweetplekken. Transpiratie uit zich meestal op een paar hotspots op het lichaam zoals oksels, handen, voeten en voorhoofd. Ons iontoforese apparaat biedt oplossing bij transpiratie op de volgende plekken:

Zweetproductie

De ene persoon produceert sneller en meer zweet dan de ander. Bij sport, sauna en een warme zomerdag is het logisch dat je begint te zweten om het lichaam te laten afkoelen. Transpiratie is in dit kader een gezond fenomeen. Zodra er sprake is van overmatig zweten dan wordt het tijd om in actie te komen. Dermatologen spreken dan over "hyperhidrosis". Zweet is gewoon een irritante bijkomstigheid.

Oplossingen tegen zweet

Hieronder de meest gebruikte initiatieven (succesvol en minder succesvol) om je van jouw zweetprobleem te doen verlossen. Iontoforese pakt men op als de middeltjes van de drogist / apotheek niet genoeg werken. Er is bij Iontoforese nooit sprake van naalden, verdoving, ziekenhuisbezoek of peperdure behandelingen. Kortom een betaalbare effectieve methode om zelf thuis in jouw vrije tijd zweet te bestrijden. Nuttige onderwerpen samengevat: