Iontoforese tegen zweetgeur

Je ondervindt hinder van een ongewenst sterke zweetgeur. De neus kan niemand even uitschakelen. De deodorant is al snel uitgewerkt en direct al bij een kleine inspanning ontstaat deze vervelende zweetgeur. Je voelt je er uiterst ongemakkelijk bij en vermijdt close contact. In feite wil je een permanent frisse geur. Deze zweetgeur resulteert in lastige momenten:
  • » op het werk
  • » relationele sfeer
  • » onzekerheid
  • » jezelf terugtrekken uit sociaal contact

Je hebt al van alles geprobeerd om van de zweetgeur af te komen. Klotsende zweetoksels, zweetvoeten, zweethanden de poriën staan wijd open. En het lichaam voelt niet meer hygienisch fris.

Iontoforese apparaat

Iontoforese is dé behandeling tegen overmatig zweten. Een effectieve methode die u thuis zelfstandig kunt uitvoeren. Voordat u het iontoforese apparaat koopt, kunt u eerst experimenteren met door gebruik te maken van onze Try & Buy actie. U huurt het apparaat 4 weken en we verrekenen de huurkosten bij aanschaf.

Extra tips tegen zweetgeur

Wij leveren iontoforese apparatuur tegen zweetproductie en een nare zweetgeur. Iontoforese is een behandeling waarmee u het extreme zweten kunt verminderen of zelfs stoppen. Daarnaast is het verstandig om ook onze zweetgeur tips te lezen over: