Iontoforese bij zweetoksels

Heb jij ook last van kletsnatte zweetoksels? Iontoforese is een effectieve behandeling waarmee jij veilig thuis aan de slag kunt gaan om zweetoksels te behandelen. Bestel een iontoforese apparaat om de strijd te winnen tegen zweetoksels. Al na 3 tot 4 weken wordt bij de meeste klanten merkbaar dat overmatig zweten vrij eenvoudig behandeld kan worden.

Het iontoforese apparaat wordt geleverd met 2 waterbakjes voor behandeling van zweethanden en zweetvoeten. En met een elektrodenset speciaal voor zweetoksels (meerwerkoptie). U houdt simpelweg het textiel tijdens de behandeling tegen uw oksels. En met zeer lichte elektrische pulse wordt de zweetproductie gereduceerd.

Klotsende zweetoksels

Het is niet langer nodig om jezelf ongemakkelijk, onconfortabel of onfris te vinden. Wat een gedoe brengen zweetoksels teweeg. Van vieze zweetgeur, het verbergen van bruine kledingvlekken tot stress op belangrijke momenten, zoals:
  • » bruine vochtvlekken op je shirt / overhemd
  • » spreekbeurt
  • » vriendschap & dates

Oplossingen bij zweetoksels

Let er op dat u niet teveel zalfjes, crèmes, deodoranten tegelijk gebruikt. Dit kan leiden tot huidirritatie bij de gevoelige oksel. Absolute aanraders tegen zweetoksels in het kort samengevat: