Iontoforese behandeling

Voordat u zelf aan de slag gaat met het iontoforese apparaat adviseren wij u om de handleiding goed te lezen en gebruik te maken van onze gratis voorlichting (via / email / telefoon / whatsapp). U kunt zich ook wenden tot een dermatoloog, fysiotherapeut of huidkliniek voor advies over een iontoforese behandeling.

Wij verzenden met Post NL een geavanceerde iontoforese apparaat met CE keurmerk en ISO 13485. Het is een betrouwbaar Europees product dat met zwakke stroom werkt. Er zit ook een maximale voltage op het apparaat waarmee de veiligheid permanent wordt gewaarborgd.

Iontoforese behandeling van zweethanden en zweetvoeten

Lees de iontoforese handleiding nauwkeurig door voor gebruik. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via telefoon / email en whatsapp. U vult de waterbakjes met water als u aan de slag wilt met iontoforese tegen zweethanden of zweetvoeten. De kabeltjes verbindt u aan het iontoforese apparaat door deze simpelweg in het gaatje te pluggen.

Door kort op de knop te drukken start het programma. Door lang op de knop te drukken wijzigt u de instellingen op het overzichtelijke display:
  • » tijdsduur 10 – 15 – 20 – 25 minuten
  • » controle: automatisch of handmatig
  • » mA stand

De eerste behandeling is dikwijls nog even zoeken wat de meest geschikte instellingen zijn. Kinderen vinden het soms ook wel spannend. Daarna kunt u de instellingen opslaan en direct opstarten. Een hogere mA stand is effectiever. Het gaat erom om de prikkel goed te voelen. Maar let erop dat u wel een comfortabele situatie behoudt.

Iontoforese behandeling van zweetoksels

U maakt het textiel nat wat om de metalen plaatjes van de okselset zit. U verbindt de elektroden met het iontoforese apparaat. En plaatst de okselmodule elektroden tegen de oksels aan. Het iontoforese apparaat geeft een lage mate van zwakke gelijkstroom en wisselstroom door via het water. U zult wellicht wat tinteling voelen, zeker als u het voltage verhoogt. Na circa 20 minuten haalt u uw handen erweer uit en droogt ze.