Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Iontoforese tegen zweetproblemen

U heeft waarschijnlijk al allerlei middeltjes tegen zweet geprobeerd. Van deodorant, katoenen kleding tot okselpads of medicijnen van de dokter. Probeer dan eens iontoforese tegen zweetproblemen. U bestelt het iontoforese apparaat gemakkelijk via deze website. U kunt bij ons een iontoforese apparaat huren voor 4 weken om de behandeling te proberen. Als het naar tevredenheid verloopt dan kunt u de huur omzetten naar een koop. Kortom dan verrekenen we de gemaakte huurkosten met de aanschafprijs.

Huis van Gemak diedt iontoforese apparaten en diensten aan om structureel van uw zweetproblemen af te komen. Veel mensen voelen zich onzeker bij alle ongemakken die zweet met zich meebrengt:

Zelfvertrouwen en beter gevoel door iontoforese

Lees wat iontoforese voor u kan betekenen om een eind te maken aan uw zweetproblemen. Iontoforese is volkomen veilig en u kunt er thuis mee aan de slag zonder dat het u veel tijd kost. Voel je weer lekker in je vel en in de kleren. Geen zorgen meer over natte plekken en vervelende geurtjes. Meer zelfvertrouwen over jouw lijf leidt ongetwijfeld tot meer levensgeluk en dus ook meer succes.

Info over Iontoforese